Tuesday, September 1, 2009

Min lilla Ozzy!!

En bild på vår nya lilla katt Ozzy!! Han är nu ca 8 veckor men bor fortfarande hos sin Mamma i Stockholm. Jag kommer åka upp nästa vecka och hälsa på honom sen blir det att han får flytta hem i slutet av v 40. Jag längtar. Han e så underbart söt att mitt hjärta stannar när jag tittar på honom.

Jag har börjar plugga igen. Idag var första dagen på Malmö Högskola och nu ska jag bli specialist sjuksköterska. Låter fint va :-) Kommer plugga heltid under 1 år så det kommer nog vara lite kämpigt ibland, men skam den som ger sig. Jag ska klara det med glans.

Efter skolan i dag traskade jag motvilligt iväg och hämtade mitt startnummer till IForm loppet som jag anmält mig till, men med en förskylning i kroppen och en tuff dag i skolan valde jag att ta den kortare rundan på 5 km och maxade den i farten istället för att plåga mig med 10km och kanske bli sjuk.

Ebba har varit hemma från dagis i 2 dagar med Feber. Hoppas hon är frisk imorgon. Har inte haft feber idag, men varit hos Mormor och vilat upp sig.

Nu ska jag slänga mig i säng..

Marita

free counters räknare
besöksräknare
Anpassad sökning

My Blog List