Sunday, July 26, 2009

Vila i Frid Älskade Zenobia!!!

På den här sidan himlen finns en plats som kallas Regnbågsbron.När ett djur som varit särskilt betydelsefull för någon här dör, så kommerdet till Regnbågsbron.
Då ett djur, som stått någon av oss särskilt nära i livet, till sist dör,börjar det sin vandring till Regnbågens Bro.
Där bortom, väntar grönskande ängar och böljande kullar på våraälskade vänner, där de kan springa och leka tillsammans. Där finnsgott om mat, vatten och solsken som håller våra vänner varma och nöjda.
Alla djur som varit sjuka och gamla blir återställda till hälsa och vigör,de som varit skadade eller handikappade blir friska och starka igen,precis som vi minns dem i våra drömmar från gångna tider.
Djuren är glada och nöjda, utom för en liten sak, de saknar allanågon väldigt speciell som de varit tvungna att lämna kvar.
Alla springer och leker tillsammans, men en dag kommer någon av dematt stanna upp och titta i fjärran. Dess klara ögon är intensiva,kroppen börjar skälva.
Han springer plötsligt ifrån gruppen, flygeröver det gröna gräset, hans ben bär honom fortare och fortare.Han har sett dig, och du och din speciella vän möts till sluti en lycklig återförening för att aldrig skiljas igen.
Lyckliga kyssar regnar över ditt ansikte, dina händer smeker pånytt det älskade huvudet, och du ser ännu en gång in i de tillgivnaögonen på ditt djur som så länge varit frånvarande från ditt livmen aldrig från ditt hjärta.
Sen går ni över Regnbågsbron tillsammans, för att aldrig mer skiljas åt... Författare okänd

Marita

free counters räknare
besöksräknare
Anpassad sökning

My Blog List